Όροι - πληροφορίες


Παρακαλώ περιμένετε...
ΚαλάθιΚαλάθι
Σύνδεση πελάτη
Εγγραφή

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών 5€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 200€

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 22210-80059

X
Αναζήτηση
»
Κατηγορίες
Προσφορές του μήνα
Το καλάθι σας είναι άδειο

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν  Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας www.endraseishop.gr περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.


Γενικά 
Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το 
www.endraseishop.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους.
Οι πληροφορίες που συλλέγει το 
www.endraseishop.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συνναλαγές με την εταιρεία.
Το κατάστημα δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με αυτό, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του. 

Σύναψη Σύμβασης
Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του website 
www.endraseishop.gr.
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.
Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.
Το κατάστημα ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ  στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο 
www.endraseishop.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος. 
Ο αγοραστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος:

  • για την επιλογή Προϊόντος του και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς του
  • για τα έξοδα ταχυδρομείου αποστολής των προϊόντων όπως ορίζεται παρακάτω. 

Τα προϊόντα που πωλούνται στο κατάστημα είναι κατασκευασμένα για να διατεθούν στην περιοχή της Ευρώπης και να χρησιμοποιηθούν στην ίδια περιοχή. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα ή τη φωτογραφία του αντίστοιχου προϊόντος. 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος 
Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. 

Πρόσβαση στις Πληροφορίες. 
Κάθε διεκπαιρέωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση.

Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από τοn αρμόδιο υπεύθυνο του www.endraseishop.gr Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την www.endraseishop.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω.


Σε καμία περίπτωση το www.endraseishop.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

 

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία θα αρχειοθετείται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας.
Οι τιμές των προϊόντων είναι αποκλειστικά τιμές αγοράς από το eshop και όχι το κατάστημα
  • Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται και ο εκάστοτε νόμιμος ΦΠΑ.
  • Οι τιμές ισχύουν ως είναι και για όσον καιρό είναι αναρτημένες στον παρόντα ιστότοπο.
  • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τις μεταβάλει ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τροποποιώντας τις σχετικές αναρτήσεις. 
  • Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής. 
  • Το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, εάν υπάρχουν τέτοια) επιβεβαιώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες σας,θα παραδίδονται με τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ  με την υπηρεσία Πόρτα -Πορτα courier.

Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της αποστολής σας με τον αριθμό Συνοδευτικού Δελτίου Ταχυμεταφοράς, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.elta-courier.gr.

  1. Με Αντικαταβολή. Τα προϊόντα μας έρχονται μέσω του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. (Έξοδα αντικαταβολής 1,90€ ) [ Η αντικαταβολή ισχύει μόνο εάν η παραγγελία αποσταλεί με courier και όχι με μεταφορική,] Σε περίπτωση που το δέμα έχει αρκετά μεγάλο βάρος π.χ. ένα κανό, είναι πιο φρόνιμο να γίνει πληρωμή μέσω τράπεζας και να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία, ετσι θα πληρώσετε τα ελάχιστα μεταφορικά.
  2. Με κατάθεση σε τράπεζα σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς: 
    Τράπεζα Πειραιώς 5153-070836-687   IBAN GR4401721530005153070836687
    Εθνική τράπεζα 266/608676-44  IBAN GR1901102660000026660867644
     
  3. Με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω της υπηρεσίας Paypal με επιπλέον κόστος +3,4% επί του κόστους της παραγγελίας + 0,35 €

 Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή  να είναι εντός 3 ημερών και  η συσκευασία να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
Για τα προιόντα PENTAGON υπάρχει επιπλέον χρέωση 25% για αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε οι οποίες δεν αφορούν ελλατωματικό προιόν! (π.χ λάθος 
επιλογή  χρώματος από τον πελάτη)

 


 

Γενικοί  Όροι και Προϋποθέσεις για χρήση της ιστοσελίδας www.endraseishop.gr
 
Το παρόν έγγραφο περιέχει τις γενικές προϋποθέσεις υπό τις οποίες το www.endraseishop.gr παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές. Για να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα, ο χρήστης πρέπει να συμφωνήσει με αυτούς τους Γενικούς  Όρους και Προϋποθέσεις για χρήση της ιστοσελίδας.
 
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
 
Ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Ψωμάς διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.endraseishop.gr ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.
 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
 
Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών καθώς και για την επεξεργασία μελλοντικών αιτημάτων τους. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από το www.endraseishop.gr για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του και την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997.
 
ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ
 
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.endraseishop.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, ή δεν θα επιδεικνύουν μέσω αυτού οποιαδήποτε συμπεριφορά που παραβιάζει τη νομοθεσία.
 
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
 
Οι τυχόν αναφορές προς διαδικτυακούς τόπους τρίτων σε περιγραφές προϊόντων παρέχονται αποκλειστικά για τη διευκόλυνση του χρήστη. Το www.endraseishop.gr δεν είναι υπεύθυνο για αυτές τις ιστοσελίδες ή το περιεχόμενό τους.
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
 
Το www.endraseishop.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα και ακριβόχρονη παράδοση των προϊόντων του. Ο Χρήστης είναι υπεύθυνος για την αξιολόγηση της ακρίβειας, την τιμή, τους όρους, την πληρότητα και την χρησιμότητα των πληροφοριών. Το www.endraseishop.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο καθώς επίσης και για τη μη ακριβόχρονη παράδοση των προϊόντων. Η εταιρεία ευθύνεται σε κάθε περίπτωση μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια.
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
 
 Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι πνευματική ιδιοκτησία του www.endraseishop.gr. Τα δε σήματα, διακριτικά γνωρίσματα τόσο του www.endraseishop.gr όσο και των προμηθευτών της ή συνεργαζόμενων με αυτό εταιρειών που εμφανίζονται στην εν λόγω ιστοσελίδα, αποτελούν πνευματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα σύμφωνα τόσο με την ελληνική όσο και με τη διεθνή νομοθεσία και η όποια παραβίαση αυτών συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, της τροποποίησης, της διανομής, της μετάδοσης, της αναδημοσίευσης, της επίδειξης, ή της απόδοσης του περιεχομένου τους είναι αυστηρά απαγορευμένη και επισύρει κυρώσεις.
 
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία θα αρχειοθετείται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας. Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται και ο εκάστοτε νόμιμος ΦΠΑ.Οι τιμές ισχύουν ως είναι και για όσον καιρό είναι αναρτημένες στον παρόντα ιστότοπα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τις μεταβάλει ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τροποποιώντας τις σχετικές αναρτήσεις. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής. Το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, εάν υπάρχουν τέτοια) επιβεβαιώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Γενικοί  Όροι και Προϋποθέσεις για χρήση της ιστοσελίδας www.endraseishop.gr

 
Το παρόν έγγραφο περιέχει τις γενικές προϋποθέσεις υπό τις οποίες το www.endraseishop.gr παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές. Για να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα, ο χρήστης πρέπει να συμφωνήσει με αυτούς τους Γενικούς  Όρους και Προϋποθέσεις για χρήση της ιστοσελίδας.
 
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
 
Ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Ψωμάς διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.endraseishop.gr ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.
 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
 
Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών καθώς και για την επεξεργασία μελλοντικών αιτημάτων τους. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από το www.endraseishop.gr για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του και την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997.
 
ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ
 
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.endraseishop.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, ή δεν θα επιδεικνύουν μέσω αυτού οποιαδήποτε συμπεριφορά που παραβιάζει τη νομοθεσία.
 
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
 
Οι τυχόν αναφορές προς διαδικτυακούς τόπους τρίτων σε περιγραφές προϊόντων παρέχονται αποκλειστικά για τη διευκόλυνση του χρήστη. Το www.endraseishop.gr δεν είναι υπεύθυνο για αυτές τις ιστοσελίδες ή το περιεχόμενό τους.
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
 
Το www.endraseishop.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα και ακριβόχρονη παράδοση των προϊόντων του. Ο Χρήστης είναι υπεύθυνος για την αξιολόγηση της ακρίβειας, την τιμή, τους όρους, την πληρότητα και την χρησιμότητα των πληροφοριών. Το www.endraseishop.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο καθώς επίσης και για τη μη ακριβόχρονη παράδοση των προϊόντων. Η εταιρεία ευθύνεται σε κάθε περίπτωση μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια.
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
 
 Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι πνευματική ιδιοκτησία του www.endraseishop.gr. Τα δε σήματα, διακριτικά γνωρίσματα τόσο του www.endraseishop.gr όσο και των προμηθευτών της ή συνεργαζόμενων με αυτό εταιρειών που εμφανίζονται στην εν λόγω ιστοσελίδα, αποτελούν πνευματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα σύμφωνα τόσο με την ελληνική όσο και με τη διεθνή νομοθεσία και η όποια παραβίαση αυτών συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, της τροποποίησης, της διανομής, της μετάδοσης, της αναδημοσίευσης, της επίδειξης, ή της απόδοσης του περιεχομένου τους είναι αυστηρά απαγορευμένη και επισύρει κυρώσεις.
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι
Συνεχίστε τα ψώνια σας
Ταμείο ►
X
x
x